Tarkanin Kizi : Tarkan'ın kızının gözleri de yeşil! - Tarkan ise babalık sevincini sosyal medyadan paylaştı.

Tarkanin Kizi : Tarkan'ın kızının gözleri de yeşil! - Tarkan ise babalık sevincini sosyal medyadan paylaştı.. Doğum günü için hazırlıklara başlayan tarkan, 150 bin tl'yi gözden çıkardı. Tarkan, 1,5 yaşındaki kızı liya ile olan bir pozunu instagramda paylaştı. Tarkan'ın paylaşımı beğeni rekoru kırdı. Ünlü sanatçı tarkan'ın kızı liya bir yaşına girdi. Kızının ismini de liya koyduklarını açıkladı.

Doğum günü için hazırlıklara başlayan tarkan, 150 bin tl'yi gözden çıkardı. Tarkan, kızının ilk fotoğrafını doğumdan sonra paylaşmış ve baba olduğunu müjdelemişti. Tarkan, 14 temmuz 2018'de dünyaya gelen kızı liya'yla pazar pozu verdi! Ünlü sanatçı tarkan'ın kızı liya bir yaşına girdi. Tarkan, kızı ve eşiyle birlikte 23 nisan'a özel bir paylaşımda bulunmuş.

Tarkan'ın Kızı Liya İle İlk Fotoğrafı - Magazinmatik.com
Tarkan'ın Kızı Liya İle İlk Fotoğrafı - Magazinmatik.com from www.magazinmatik.com
Megastar tarkan kızı liya için kesenin ağzını açtı. Ama elbette algıda seçicilikten ötürü gözler liya'da. Megastar tarkan kızı liya'yla fotoğraflarını i̇lk defa paylaştı. Megastar tarkan'ın eşi pınar tevetoğlu doğum yaptı. Tarkan'ın 14 temmuz günü dünyaya kızı liya ile 'i̇yi pazarlar' notunu düşerek paylaştığı fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü. Tarkan'ın paylaşımı beğeni rekoru kırdı. Türkiye'nin dünyaca ünlü şarkıcısı megastar tarkan 'ın kızıyla birlikte sosyal medya. Tarkan ise babalık sevincini sosyal medyadan paylaştı.

Tarkanın kızı liya , tarkanın kızının ismi , tarkanın çocuğu , megastar tarkan'ın eşi pınar tevetoğluyla evlendiği herkes tarafından.

Tarkan, 14 temmuz 2018'de dünyaya gelen kızı liya'yla pazar pozu verdi! Megastar tarkan, geçtiğimiz günlerde eşi pınar tevetoğlu ve kızı liya'yla. Ünlü sanatçı tarkan'ın kızı liya bir yaşına girdi. Tarkan, kızı ve eşiyle birlikte 23 nisan'a özel bir paylaşımda bulunmuş. Tarkan kızı liya'nın yüzünü ilk kez gösterdi. Eylül sonunda türkiye'ye gelecek olan tarkan, kızı için tarabya'daki evinde tadilat yaptırıyor. Tarkan'ın kızının ilk fotoğrafı doğumdan hemen sonraydı. Tarkan'ın 14 temmuz günü dünyaya kızı liya ile 'i̇yi pazarlar' notunu düşerek paylaştığı fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü. Tarkanın kızı liya , tarkanın kızının ismi , tarkanın çocuğu , megastar tarkan'ın eşi pınar tevetoğluyla evlendiği herkes tarafından. Liya ne demek anlamı ne? Megastar tarkan, kızı liya için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Tarkan, instagram hesabından paylaştığı mesajda, 'kızımız liya dünyaya geldi :) güneş gibi doğdu hayatımıza. Ünlü sanatçı tarkan'ın kızı liya bir yaşına girdi.

Megastar tarkan kızı liya'yla fotoğraflarını i̇lk defa paylaştı. Tarkan'ın kızı liya, temmuz sonu gibi doğması beklenirken almanya'daki moers bethanien hastanesi'nde tarkan, geçtiğimiz hafta dünyaya gelen kızı liya ile hastane çıkışı fotoğrafını paylaştı. Megastar tarkan, kızı liya için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Doğum günü için hazırlıklara başlayan tarkan, 150 bin tl'yi gözden çıkardı. Tarkan'ın kızı liya ismi ne anlama geliyor liya nedir sözlük anlamı ne?

Tarkan'ın kızı Liya'nın doğum gününden ilk fotoğraflar
Tarkan'ın kızı Liya'nın doğum gününden ilk fotoğraflar from img.acunn.com
Bunun üzerine kızı olan tarkan'ın kızının adı ne oldu diye merak edilmeye başlandı. Tarkan'ın kızının ilk fotoğrafı doğumdan hemen sonraydı. Eylül sonunda türkiye'ye gelecek olan tarkan, kızı için tarabya'daki evinde tadilat yaptırıyor. Doğum günü için hazırlıklara başlayan tarkan, 150 bin tl'yi gözden çıkardı. İşte 350 bin tl harcanarak dekore edilmiş lidya'nın odası. Liya'nın yüzü ilk defa bu kadar net görüldü. Türkiye'nin dünyaca ünlü şarkıcısı megastar tarkan 'ın kızıyla birlikte sosyal medya. Tarkan ile pınar tevetoğlu'nun, liya kızının bir fotoğrafını twitter'daki hesabından paylaşan tarkan, kızımız liya dünyaya geldi.

Ama elbette algıda seçicilikten ötürü gözler liya'da.

Peki tarkan'ın çocuğu dünyaya geldi mi? Tarkan'ın 14 temmuz günü dünyaya kızı liya ile 'i̇yi pazarlar' notunu düşerek paylaştığı fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü. Tarkan, 1,5 yaşındaki kızı liya ile olan bir pozunu instagramda paylaştı. İşte 350 bin tl harcanarak dekore edilmiş lidya'nın odası. Eylül sonunda türkiye'ye gelecek olan tarkan, kızı için tarabya'daki evinde tadilat yaptırıyor. Tarkan'ın kızı liya ismi ne anlama geliyor liya nedir sözlük anlamı ne? Doğum günü için hazırlıklara başlayan tarkan, 150 bin tl'yi gözden çıkardı. Tarkan kızı liya'yla fotoğraflarını ilk defa instagram'dan. Tarkan'ın paylaşımına takipçileri tarafından kısa sürede beğeni yağdı. Sorusunun yanıtını öğrenmek isteyenler haberimizden faydalanabilir. Tarkan fotoğraflarda genel olarak kızının yüzünü net göstermemeyi tercih ediyor. Ünlü sanatçı tarkan'ın kızı liya bir yaşına girdi. Megastar tarkan, kızı liya için hiçbir masraftan kaçınmıyor.

Tarkan, 1,5 yaşındaki kızı liya ile olan bir pozunu instagram'da paylaştı. Megastar tarkan geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen bebeğinin hastane çıkışı fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Kızının ismini de liya koyduklarını açıkladı. Bunun üzerine kızı olan tarkan'ın kızının adı ne oldu diye merak edilmeye başlandı. Ünlü sanatçı tarkan'ın kızı liya bir yaşına girdi.

Tarkan Kızı Liya'nın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı - Magazin
Tarkan Kızı Liya'nın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı - Magazin from foto.haberler.com
İşte tarkan'ın kızı liya ile birlikte fotoğrafı. Megastar tarkan'ın eşi pınar tevetoğlu doğum yaptı. Tarkan kızı liya'yla fotoğraflarını ilk defa instagram'dan. Doğum günü için hazırlıklara başlayan tarkan, 150 bin tl'yi gözden çıkardı. Tarkan, kızı liya'nın ve eşiyle birlikte oldukları fotoğraflarına bugünün tbt'si liya'mızın ilk doğum gününden olsun dedim notunu düştü. Liya'nın yüzü ilk defa bu kadar net görüldü. Tarkan'ın kızı liya, temmuz sonu gibi doğması beklenirken almanya'daki moers bethanien hastanesi'nde erken dünyaya tarkan kızı liya'yla olan paylaşımının altına 'geçen günlerden. Bunun üzerine kızı olan tarkan'ın kızının adı ne oldu diye merak edilmeye başlandı.

Tarkan, instagram hesabından paylaştığı mesajda, 'kızımız liya dünyaya geldi :) güneş gibi doğdu hayatımıza.

Ünlü sanatçı tarkan'ın kızı liya bir yaşına girdi. Tarkan fotoğraflarda genel olarak kızının yüzünü net göstermemeyi tercih ediyor. Tarkan, 14 temmuz 2018'de dünyaya gelen kızı liya'yla pazar pozu verdi! Tarkan ise babalık sevincini sosyal medyadan paylaştı. Tarkan, kızı ve eşiyle birlikte 23 nisan'a özel bir paylaşımda bulunmuş. Tarkan paylaşımlarında kızının yüzünü göstermiyor ve takipçilerini meraklandırıyor. Türkiye'nin dünyaca ünlü şarkıcısı megastar tarkan 'ın kızıyla birlikte sosyal medya. Tarkan, instagram hesabından paylaştığı mesajda, 'kızımız liya dünyaya geldi :) güneş gibi doğdu hayatımıza. Bunun üzerine kızı olan tarkan'ın kızının adı ne oldu diye merak edilmeye başlandı. Tarkan'ın kızı liya ismi ne anlama geliyor liya nedir sözlük anlamı ne? Geçtiğimiz yıl evlenen tarkan'ın baba olması ve kızının fotoğrafını. Tarkan ikinci kez baba oluyor! İşte tarkan'ın kızı liya ile birlikte fotoğrafı.

Megastar tarkan'ın eşi pınar tevetoğlu doğum yaptı tarkan. Megastar tarkan geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen bebeğinin hastane çıkışı fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.
banner